Spoed – Tandartspraktijk M.J.M. Hendrikx – Arnhem

Spoed

Belt u tijdens openingstijden direct met de praktijk op 026-3610481 en buiten openingstijden met de spoedgevallendienst op 0900-1515.

De spoedgevallendienst organiseert de bereikbaarheid / beschikbaarheid van tandartsen en hun waarnemers buiten de normale praktijkuren. Hierbij gaat het om tandheelkundige hulp in het weekend en tijdens de avond en nacht. Voor spoedgevallen binnen de normale praktijkuren neemt u altijd contact op de eigen tandarts.

Wanneer gaat het om een spoedgeval?

Als u last heeft van onhoudbare kiespijn, een uitgevallen of afgebroken tand of een nabloeding, kunt u zich wenden tot de spoedgevallendienst. Met name bij een uitgevallen tand is het van belang dat u zo spoedig mogelijk, maar het liefst binnen 60 minuten, geholpen wordt. De tandarts bepaalt of het een spoedgeval betreft.

Twijfelt u of de behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Houdt bij contact met de spoedgevallendienst pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.